Buildin’green II: Verbind groen met groen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
Piet Kingmazaal in de Maaspoort, Venlo
Omschrijving

Nog maar een jaar geleden vond het eerste Buildin'Green congres plaats met het thema: hoe krijgen we onze gebouwen groen? Het antwoord was duidelijk: de toekomst van gebouwen gaat over gezondheid. Gezonde materialen, gezonde planeet en gezonde mensen leveren gezonde productiviteit en één van de manieren om gezonde mensen te krijgen is schone lucht, biobased materialen en een natuurlijk aanvoelende omgeving (biofiel ontwerp).

De vraag van het tweede Buildin'Green congres is dus: hoe kunnen we opdrachtgevers en architecten, die al met duurzaam en circulair bouwen bezig zijn, beter informeren over de belangrijke rol van levend groen bij een daadwerkelijk circulair en duurzaam gebouw? En andersom, hoe kunnen we de interieurbeplanter meenemen in de wereld van circulair bouwen en de bijbehorende nieuwe denkwijzen van opdrachtgevers.

Tijdens dit congres zijn er vijf sprekers, is een rondleiding in het innovatieve stadskantoor van Venlo  en is er een prijsuitreiking voor het interieurbeplantingsproject van het jaar.

Kosten

De reguliere prijs is € 50,- exclusief BTW

Meer informatie

Meer informatie over het congres kunt u vinden via de website van Buildin'Green

Aanmelden

Aanmelden voor het congres kan via de website van Buildin'Green