Nationale Groendag 2022

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
Theater De Lievekamp in Oss
Omschrijving

Op maandag 4 april vindt in Oss de Nationale Groendag 2022 plaats. De gemeente Oss, de provincie Noord-Brabant en Waterschap Aa en Maas bieden je dan een inspirerende dag over biodiversiteit, klimaatadaptatie, sociale cohesie en gezondheid. Het thema is dit jaar ‘samen verantwoordelijk’. Naast de overheid spelen inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties een belangrijke rol bij deze thema’s, ook omdat een groot deel van de grond in gemeenten in privébezit is.

’s Ochtends kun je luisteren naar interessante sprekers die je zullen inspireren met waardevolle inzichten en praktische voorbeelden. Na de lunch is het tijd om naar buiten te gaan. Je wordt meegenomen naar groene initiatieven in het centrum van Oss en daarbuiten. Je kunt er ook voor kiezen om binnen te blijven en deel te nemen aan deelsessies. Tijdens deze deelsessies kun je sparren over de praktijk. Aan het eind van de Nationale Groendag 2022 ga je naar huis vol ideeën!

Meer informatie

Programma

Je kunt op 4 april luisteren naar de volgende sprekers en met ze meediscussiëren:

  • Erwin van Laethem, voormalig CEO van Essent en op dit moment partner en business developer van Scone.ai.
  • Jack van Lieshout, centrummanager Oss
  • Rob Bogaarts, expert duurzaam wonen bij Buro Bogaarts
  • Sjerp de Vries, senior onderzoeker en omgevingspsycholoog bij Wageningen Environmental Research

De dagvoorzitter is Elisabeth van den Hoogen.

Aanmelden

Wil je meer informatie over de Nationale Groendag? Ga dan naar de website. Je kunt je daar op ook aanmelden. Voor deelnemers aan Steenbreek is de Nationale Groendag gratis. Als je voor een organisatie werkt die geen deelnemer is aan Steenbreek, dan kost het € 100,00 om deel te nemen. Dat bedrag is exclusief BTW.