Nationaal congres veenbodemdaling

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.30 tot uur
Locatie
Hulstkampgebouw, Rotterdam
Omschrijving

Het succesvolle congres 'Heel Holland Zakt' uit 2016 krijgt een vervolg. Op donderdag 9 november 2017 vindt het tweede nationale congres over veenbodemdaling plaats in het  Hulstkampgebouw in Rotterdam. Inge Diepman zal als dagvoorzitter het plenaire ochtendprogramma leiden.

Op het congres zal de aandacht uiteraard uitgaan naar de resultaten die er het afgelopen jaar zijn geboekt. Hoe staat het met het kennisprogramma dat bij de vorige editie in het leven is geroepen door STOWA, provincie Zuid-Holland en het Platform Slappe Bodem? Is het Rijk al aangehaakt en hoe krijgt bodemdaling een plek in beleidsplannen na de invoering van de nieuwe Omgevingswet? We kijken ook naar nieuwe technieken en andere ontwikkelingen en innovaties. En hoe kunnen we de slappebodemproblematiek bestuurlijk en operationeel verankeren met de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in het vizier?

Een breed publiek heeft zich inmiddels al voor dit congres aangemeld: van wethouders, beleidsmedewerkers en projectmanagers tot dijkgraven en aannemers. Er worden 300 deelnemers verwacht!

Kosten

Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Aanmelden