Rainproof informatiemiddag

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.30 tot uur
Locatie
Amsterdam
Omschrijving

Op dinsdag 12 december organiseert Rainproof een informatiemiddag voor gemeenten, provincies en waterschappen. Ben je ambtenaar en wil je meer informatie over Rainproof? Of wil je jouw collega’s meekrijgen voor een regenbestendige stad? Kom dan naar de bijeenkomst en krijg antwoord op jouw vragen.

Waarom een informatiemiddag?

Rainproof krijgt veel vragen van gemeenten, provincies en waterschappen voor informatie. Denk aan vragen over de aanpak en het programma: Hoe kunnen we regenbestendige maatregelen verbinden aan werkzaamheden in de publieke ruimte? Hoe kunnen we bewoners en private partijen meekrijgen? En vragen over het gebruik van folders en website. Om deze en andere vragen te beantwoorden, organiseert Rainproof een informatiemiddag.

Meer informatie

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

13.30: Inloop.
14:00: Presentatie over programma Amsterdam Rainproof met daarin netwerkaanpak, communicatie, communicatiemiddelen (folders en website), regenwaterknelpuntenanalyse, samenwerking met private partijen en rainproof in processen en beleid van gemeente Amsterdam en Waternet.
14:30: Beantwoording veel gestelde vragen.
15:15: Pauze.
15.30: Beantwoording specifieke individuele vragen door drie aanwezige rainproof-medewerkers.
17:00: Einde.

Meer informatie vind je op de website van Rainproof.

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van een mail naar info@rainproof.nl. Noem in je mail het aantal deelnemers en je specifieke vraag aan Rainproof.