Webinar Amsterdam Rainproof

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.30 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Op donderdag 5 oktober won Amsterdam Rainproof de prestigieuze WOW-prijs voor Beste Samenwerking 2017. In dit webinar vertelt programmamanager van Rainproof Daniel Goedbloed over de activiteiten die in het kader van het programma worden uitgevoerd, de uitdagingen in de samenwerking, kritische succesfactoren en toekomstige plannen en initiatieven.

Over Amsterdam Rainproof

Amsterdam Rainproof heeft het doel om Amsterdam bestand te maken tegen de steeds vaker voorkomende hoosbuien. Sterker nog: zij willen het gratis regenwater, dat nu afgevoerd wordt, beter benutten. De hoosbuien veroorzaken schade, vooral omdat de stad verhardt met gebouwen, asfalt en betegelde tuinen - er gaat geen druppel doorheen. Samen met bewoners, ambtenaren, kenniswerkers en ondernemers legt Amsterdam Rainproof grote en kleine oplossingen aan die het water beter benutten en de sponswerking van de stad vergroten. Meer informatie: www.rainproof.nl.

Spreker: Daniel Goedbloed

Daniel Goedbloed werkt sinds begin 2014 voor Waternet als trekker van Amsterdam Rainproof. Daarvoor werkte hij lange tijd als adviseur voor de gemeente Rotterdam. Daniel is expert op het gebied van stedelijk watermanagement en heeft als drijfveer ‘droge voeten, aantrekkelijke stad’.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze webinar

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van platform WOW