BouwRegieNetwerk Meet-up “Klimaatadaptatie in Actie”

Datum
Plaats in agenda
Tijd
14.00 tot uur
Locatie
Kantoren Stichthage - Den Haag CS | Koningin Julianaplein 10, 12e etage
Doelgroep

Waterschappen, (de)centrale overheden: gemeenten, provincies, Rijksoverheden en deelnemers BouwRegieNetwerk.

Omschrijving

Werken aan klimaat- en ruimtelijke adaptie betekent veelal dat er intensief samengewerkt dient te worden tussen lokale, regionale en rijksdiensten om plannen en visies integraal op elkaar af te stemmen en zodanig tot een ‘slimme’ uitvoering van de plannen te komen. Echter, de belangen en regels van deze overheden zijn veelal niet op één lijn, met als gevolg dat klimaat- en ruimtelijke adaptie initiatieven niet of moeilijk van de grond komen.

Hoe zet je op ‘slimme’ wijze Klimaat- en Ruimtelijke Adaptieplannen om in de praktijk zodat visie en implementatie integraal nauwer op elkaar aansluiten: niet alleen bij de start maar ook in de uitvoeringsfase? En hoe creëer je urgentie bij alle stakeholders ter bevordering van de samenwerking in het implementatieproces? 
 
Tijdens de BouwRegieNetwerk Meet-up “Klimaatadaptatie in Actie” op 22 maart 2018 in Den Haag komen praktijkdeskundigen uit de watersector samen om de cruciale facetten van effectieve samenwerking in het realiseren van een ‘water-robuuste’ omgeving toe te lichten en uit te wisselen.
 
Aan de hand van leerzame praktijkvoorbeelden en een interactieve workshop pakken we het thema 'Klimaatadaptatie in Actie' integraal vast. Na afloop van deze bijeenkomst heeft u zeker nieuwe ideeën over hoe u op 'slimme' wijze , sneller en beter van plan naar realisatie gaat.

Kosten

Deelname is gratis voor de doelgroep.

Meer informatie

Meer informatie vind je op deze website.