Training gedragsverandering bij klimaatadaptatie

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
Coehoorn Centraal in Arnhem
Omschrijving

Op 24 mei 2018 organiseert Ingrid Regelink van het Watereducatie Platform de training Gedragsverandering bij klimaatadaptatie, dit is in samenwerking met Bureau Shift uit Nijmegen.

Gedragsexpert Mirjam van Huizen gaat tijdens het eerste gedeelte van de training in op gedrag en klimaatadaptatie. Waarom veranderen mensen niet gewoon, terwijl ze weten dat het belangrijk is? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen wél in actie komen? Mirjam leert je de belangrijkste theorieën op het gebied van gedrag en legt uit hoe mensen in elkaar zitten en waarom we bepaalde dingen wel of juist niet doen.

Tijdens de inspirerende break neemt Daphne van der Wal van het platform Arnhem Klimaatbestendig en Le Far West de deelnemers mee naar buiten en deelt haar ervaringen.

Na de pauze is er ruimte voor discussie en onderzoeken we wat je in een bepaalde situatie kunt doen. Hierna ga je je zelf of samen met andere deelnemers aan de slag met de vraag wat dit concreet betekent voor jouw organisatie en/of communicatie naar doelgroepen. Je gaat dus weer naar huis met een praktisch plan van aanpak en een informatiepakket waar je jouw collega’s mee gaat inspireren.

Er is maar plek voor 30 personen, want zo kunnen ze jou persoonlijke begeleiding geven. Vol is dus ook echt vol.

Wil je zeker zijn van een plek op 24 mei aanstaande? Stuur dan alvast een e-mail naar ingrid@watereducatieplatform.nl. Dan word je geplaatst op de deelnemerslijst.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €125 per persoon excl. BTW. Kosteloos annuleren kan tot 1 mei 2018. Daarna zijn zij genoodzaakt 100% van het bedrag in rekening te brengen.