Kennisdag klimaatadaptatie

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Het Geofort in Herwijnen
Doelgroep
De doelgroep is iedereen die bezig is met Klimaatadaptatie, bekeken vanuit educatie en communicatie. Dat zijn bijvoorbeeld teamleiders communicatie en communicatie- educatiemedewerkers van waterschappen, gemeenten, provinciën, rijkswaterstaat, aannemers en NME centra, maar ook docenten aardrijkskunde, afdelingshoofden bij de overheid of adviesbureaus die klimaat als onderwerp in het pakket hebben en bestuurders met dit onderwerp in portefeuille.
Omschrijving

Het Watereducatieplatform organiseert op 15 februari weer een Kennisdag, dit keer over het zeer actuele thema klimaatadaptatie. De inspirerende locatie waar het event plaats zal vinden is het Geofort in Herwijnen.

Dat de klimaatverandering enorme impact zal gaan hebben op onze leefomgeving in de delta, nu en vooral in de toekomst, is voor professionals geen geheim meer. Het platform Watereducatie vraagt zich af waarom het soms zo lastig is om rond een urgent thema als dit, echte voortgang te boeken. Graag gaan zij die vraag met jullie verder onderzoeken tijdens deze kennisdag.

Help mee ontdekken hoe educatie en communicatie een rol kunnen spelen bij het vergroten van het bewustzijn hiervan en het bieden van een kansrijk handelingsperspectief.

Kom naar deze dag om nieuwe inzichten en ideeën op te doen, maatjes te vinden om dingen samen mee op te zetten of uit te werken en ga met nieuwe inzichten en praktische ideeën of plannen naar huis.

Kosten

Watereducatie vraagt van de deelnemers een bijdrage van € 45,- voor de lunch en onkosten voor de organisatie van deze dag. Toegang tot het Geofort is deze dag gratis!

Meer informatie

Bekijk het programma op de website van Watereducatie.

Aanmelden

Bekijk het inschrijfformulier op de website van Watereducatie.