Makathon! Smart solutions voor water & natuurbeheer

Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
vanaf 08.30 uur
Locatie
3D Makers Zone in Haarlem
Omschrijving

De nieuwe Smart Technologie biedt mogelijk oplossingen voor nu en in de toekomst. De organisatie van Makathon zoekt ideeën en proof of concepts voor een klimaatbestendig Noord-Holland.

Klimaatbestendig Noord-Holland

Door klimaatverandering nemen de extremen in het weer toe. Hevige neerslag komt in Nederland steeds vaker voor. Ook moeten we rekening gaan houden met periodes met meer hitte en droogte. Het is van belang om Noord-Holland weerbaar te maken voor deze extreme omstandigheden en te zorgen voor klimaatbestendige oplossingen.

Dit vraagt om actie; als we niets doen kunnen er grote problemen optreden in bebouwde en landelijke gebieden en bijvoorbeeld in de drinkwatervoorziening. Wij moeten met ze allen, zoals provincie, gemeente, waterschappendrinkwaterbedrijven, energieleveranciers, maar ook burgers en met name jongeren in actie komen om oplossingen te bedenken en te realiseren. De nieuwste Smart Technologies bieden mogelijk oplossingen voor nu en in de toekomst.

Makathon zoekt creatievelingen, techneuten, bedrijfskundige, makers en experts om met elkaar in drie dagen veel te leren over klimaatadaptatie en de nieuwste Smart technologie en samen te komen tot ideeën en proof of concepts voor een klimaatbestendig Noord-Holland.

Kosten

Deelname is kosteloos.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van Makathon.