Besturen met impact: in 2 dagen meer grip op gedrag

Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot 16.30 uur
Locatie
Van der Valk hotel in Tiel: Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel
Doelgroep

Dit event wordt georganiseerd voor professionals die zich bezighouden met marketing, communicatie of het maken en uitvoeren van beleid bij een overheidsinstantie. Het event is er voor changemakers die het werk van hun gemeente, provincie of ministerie naar een hoger niveau willen tillen en zich verder willen ontwikkelen. Ook voor adviesbureaus die voornamelijk overheden als klanten hebben is dit event waardevol.

Omschrijving

Dit event is speciaal voor professionals die bij of voor een overheid werken en regelmatig te maken krijgen met gedrag en op zoek zijn naar handvatten om dit effectief te veranderen.

Tijdens dit tweedaags event leren we je over de basics van gedragsbeïnvloeding bij inwoners, aan de hand van sprekende voorbeelden uit de praktijk. Denk hierbij aan thema's als klimaatadaptatie, verkeersveiligheid, mobiliteit, afval, financiële gezondheid, milieuvriendelijk gedrag et cetera.

Wat kun je verwachten? Na het event ga je naar huis met inzichten om op een andere manier naar jouw projecten of beleid te kijken, waardoor je jouw aanpak beter kunt onderbouwen en sneller resultaat ziet van je inzet. Ook delen we een aantal van onze belangrijkste tips voor gedragsbeïnvloeding en inspireren we je met een hoop voorbeelden.