Watercafé Arnhem: Eerste hulp bij klimaatverandering

Datum
Plaats in agenda
Tijd
20.00 tot uur
Locatie
Molenplaats Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, Arnhem
Omschrijving

Water Natuurlijk is een landelijke waterschapspartij met lokale afdelingen die zich inzetten voor natuur, landschap en recreatie. Op woensdag 20 maart zijn de waterschapsverkiezingen, ter voorbereiding daarop organiseert Water Natuurlijk enkele watercafés. Op deze avonden is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over nieuwe ideeën voor het water in het gebied.

De schijfster van het boek “Eerste hulp bij klimaatverandering” Anabella Meijer zal deze avond vertellen over wat wel en niet werkt bij het in beweging krijgen van je omgeving bij het redden van de planeet. Klimaatverandering is vaak complex en ongrijpbaar. Veel mensen denken ‘Wat kan IK nou doen'?

Nico Wissing legt uit hoe je tuin en je buurt tot een gezonde, natuurlijke leefomgeving omtovert. Wissing is naast tuinontwerper ook mede-eigenaar van NL Greenlabel én Water Natuurlijk ambassadeur. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring over hoe de inrichting van de buitenruimte weer in balans kunnen brengen met onze natuurlijke leefomgeving.

Kosten

Deelname is kosteloos.

Meer informatie

Meer informatie vindt je op de website van Water Natuurlijk

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van Water Natuurlijk