(uitgesteld) ERA4CS-bijeenkomst Nederlandse projecten

Datum
Plaats in agenda
Tijd
14.00 tot uur
Locatie
Den Haag
Doelgroep

Onderzoekers, stakeholders en beleidsmakers (besloten bijeenkomst)

Omschrijving

Op 7 april 2020 is er een bijeenkomst voor de Nederlandse onderzoeksprojecten van het JPI Climate onderzoeksprogramma European Research Area for Climate Services (ERA4CS). Het doel van de bijeenkomst is om tussentijds inzicht te krijgen in de resultaten van deze onderzoeken en de toepasbaarheid ervan. Tijdens de bijeenkomst staat directe uitwisseling tussen onderzoekers, stakeholders én beleidsmakers centraal. De onderzoeksprojecten zullen tegen het einde van dit jaar afgerond worden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Meer informatie

Op de website van ERA4CS vind je meer informatie over de projecten. En op dit kennisportaal ruimtelijke adaptatie vind je een verslag van een eerdere bijeenkomst in 2018, inclusief korte projectbeschrijvingen. Van de bijeenkomst op 7 april zal er ook een verslag op het kennisportaal verschijnen.

Aanmelden

De bijeenkomst heeft een besloten karakter en een beperkt aantal deelnemers. Werk je vanuit de Rijksoverheid en wil je nog deelnemen aan de bijeenkomst? Neem dan even contact op via het contactformulier.