Koppelkans klimaatadaptatie & energie 2021

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
New Babylon in Den Haag, Anna van Buerenplein 48
Doelgroep

Gemeenten, provincies, waterschappen, corporaties, ontwikkelaars, taxateurs, makelaars, beleggers, stedenbouwkundigen en adviseurs die steden of gebieden klimaatadaptief en toekomstbestendig willen maken.

Omschrijving

Er liggen veel interessante koppelkansen tussen de energietransitie, aankomende verplichtingen rondom stikstof en klimaatadaptie. Dit zijn zelfs financiële 'no-brainers' omdat ze de leefbaarheid van de wijk vergroten en een waardeverhogend effect hebben op vastgoed.

Op deze studiemiddag hoor je welke koppelkansen heel makkelijk te realiseren zijn voor onder andere gemeenten, corporaties, beleggers en ontwikkelaars. Verschillende sprekers geven concrete handvatten voor het realiseren van aardgasvrije, klimaatadaptieve en biodiverse wijken, gebieden en gebouwen.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 649, exclusief btw. Dat is inclusief lunch, consumpties en parkeerkaart. Werk je bij een overheid, wooncorporatie, zorgverlener, retailer of logistieker? Dan kost het € 549,-. Vermeld dit dan wel als opmerking bij je inschrijving.

Meer informatie

Meer informatie over deze studiemiddag vind je op de website van Spryg Real Estate Academy. Daar kun je je ook aanmelden.