WATERPROOF

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
De Fabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht
Omschrijving

Het WATERPROOF evenement is dé plek waar de Nederlandse watersector elkaar ontmoet. Hier kun je kansen op internationale samenwerking verkennen, kijken naar wat er wel en niet goed gaat in de sector en kennis met elkaar delen. Tijdens het evenement komen onderdelen van activiteiten van Partners voor Water uit de afgelopen vijf jaar terug in inspirerende sessies. Ook zie je wat er aan bod komt in het nieuwe Partners voor Water programma, dat in 2022 van start gaat. Daarnaast biedt het evenement veel mogelijkheden om te netwerken.

Meer informatie

Het live evenement WATERPROOF vindt plaats volgens de huidige Covid-19 richtlijnen. Dit houdt in dat we uitgaan van een 2/3 bezetting en dat je bij binnenkomst een corona toegangsbewijs moet laten zien. Dat is een vaccinatiebewijs, een negatieve uitslag van een PCR-test waarbij maximaal 24 uur zit tussen testafname en start van het evenement, of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Veranderen de coronaregels en moeten we daarom het evenement aanpassen? Dan krijg je daarover bericht.

Aanmelden

Meer over het evenement en het programma vind je op de website van Partners voor Water. Je kunt je aanmelden via het online aanmeldformulier. Wacht niet te lang, want het maximum aantal deelnemers is beperkt.