Conferentie Groen Werkt Beter

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
TU Delft, Julianalaan 134, Delft
Doelgroep

De conferentie is bedoeld voor werkgevers, bedrijventerreinenorganisaties en overheden. Denk hierbij aan parkmanagers, directie, HRM-medewerkers en beleidsambtenaren.

Omschrijving

Op dinsdag 5 april 2022 organiseren de provincie Zuid-Holland, Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie en Bijenlandschap de conferentie Groen Werkt Beter. Tijdens deze conferentie leer je wat de natuur kan betekenen voor de weerstand van medewerkers, voor de aantrekkingskracht van werkgevers en voor het vestigingsklimaat. Ook kun je je laten inspireren door concrete voorbeelden van bedrijven en bedrijventerreinen die buiten én binnen vergroenen. En je leert hoe je natuur een vaste plek in het werkproces kunt geven.

Programma

Tijdens het programma kun je je laten inspireren door deskundige sprekers, leerzame werkshops, interactieve werkvormen en ontmoetingen. De sprekers zijn onder andere:

  • Ruud Veltenaar: filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar en buitengewoon hoogleraar. Ruud Veltenaar kan duidelijk maken hoe trends en ontwikkelingen een impact hebben op ons leven en ons werk.
  • Mark Mieras: wetenschapsjournalist & natuurkundige en gespecialiseerd in hersenonderzoek. Mark zal je laten zien wat de wetenschappelijk bewezen effecten zijn van natuur op onze hersenen, in het bijzonder wanneer we aan het werk zijn.
Meer informatie

Wil je meer informatie? Ga dan naar de informatiepagina op de website van IVN Natuureducatie. Via deze pagina kun je je ook aanmelden. Deelname is gratis.