KAN Leertraject: De basis voor Natuurinclusief ontwikkelen

Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot 16.00 uur
Locatie
Utrecht, Amsterdam en Eindhoven
Doelgroep

Ontwikkelaars, bouwers, ambtenaren en andere projectbetrokkenen binnen een KAN-project. Ontwikkelaars en bouwbedrijven moeten lid zijn van NEPROM, Bouwend Nederland of WoningbouwersNL. Je hoeft voor dit leertraject geen specifieke vooropleiding te hebben gedaan.

Omschrijving

Wil je in jouw bouwprojecten bijdragen aan natuurrijke en gezonde woonbuurten en tegelijk ook werken aan de klimaatopgave? En ontbreekt het je nog aan kennis en ervaring? Dan is het KAN Leertraject iets voor jou.

KAN staat voor Klimaatadaptief bouwen mét de natuur. Ben je een ontwikkelaar, bouwer, ambtenaar of een andere betrokkene bij een KAN-project met interesse voor natuurinclusief bouwen? Dan kun je met dit leertraject in korte tijd je kennis en ervaringen rond klimaatadaptief en natuurinclusief ontwikkelen en bouwen flink bijspijkeren.

Dit leertraject bestaat uit 3 dagen: donderdag 23 juni, donderdag 7 juli en donderdag 8 september. Elke dag vindt plaats op een andere locatie. De drie dagen vormen samen één geheel.

Kosten

De kosten zijn € 990,- per persoon, exclusief btw. Doe je mee vanuit een KAN-project met meer personen (maximaal 3)? Dan zijn de kosten € 1800,- per KAN-project, exclusief btw.

Meer informatie

Meer informatie over het leertraject, de docenten en de locaties vind je op de website van KAN.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 1 juni 2022, via het aanmeldformulier van KAN.