KAN platformbijeenkomst

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
Doelgroep

KAN-deelnemers met introducé, ontwikkelaars en bouwbedrijven die lid zijn van Bouwend Nederland, NEPROM, WoningbouwersNL, gemeenten, ecologen, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten

Omschrijving

Op dinsdag 29 november organiseert KAN de tweede KAN platformbijeenkomst van dit jaar. Het programma bestaat uit presentaties en pitches van inspirerende projecten en interactieve sessies waarin je ervaringen en praktijkproblemen met elkaar kunt uitwisselen. Sprekers zijn onder andere:

  • Hiltrud Pötz: zij zal spreken over haar ervaringen met groenblauwe woningprojecten, met aandacht voor biodiversiteit. Zij is auteur van het standaardwerk Groenblauwe netwerken en is daarnaast architect, adviseur en onderzoeker bij Atelier GROENBLAUW.
  • Geer Karman (gebiedsmanager AM) en Bram Breedveld (landschapsarchitect Landlab): zij vertellen alles wat je wilt weten over het project in uitvoering Landgoed Wickevoort in Haarlemmermeer.
Meer informatie

Wil je meer informatie over het programma? KAN deelt binnenkort het volledige programma op de website. Wil je je aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis. Hoor je niet tot de doelgroep maar wil je toch graag komen? Stuur dan een mail met motivatie naar cb@kanbouwen.nl