Symposium Klimaatweb

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
REM-eiland, Amsterdam
Doelgroep

Beleidsmedewerkers, projectleiders en adviseurs bij gemeenten, provincies, waterschappen en overheden die te maken hebben met de thema’s duurzaamheid en energie. En ook ondersteunende organisaties zoals omgevingsdiensten, energiecoöperaties, netbeheerders, projectontwikkelaars, woningcorporaties en adviesbureaus.

Omschrijving

Het laatste IPCC-rapport zette de urgentie van klimaatadaptatie nog eens extra op scherp: de tijd om ons effectief aan te passen aan de effecten van klimaatverandering is nog maar beperkt. Tegelijk zijn er veel verschillende partijen die met die aanpassingen aan de slag moeten, zowel vanuit gemeenten en provincies als vanuit burgers en bedrijfsleven.  Deze veelheid aan verschillende stakeholders maakt klimaatadaptatie tot een grote uitdaging, en vraagt om een andere manier van organiseren en aansturen.

Tijdens dit symposium nemen verschillende experts je in een middag mee door de belangrijkste vraagstukken rond klimaatverandering. Ook krijg je handvatten aangereikt die je helpen om in jouw werk de uitdagingen van klimaatadaptatie aan te gaan.

Het symposium vindt plaats op een klimaatadaptieve locatie bij het REM-eiland. Hier heb je boven het water een adembenemend uitzicht over de Amsterdamse houthavens.

Kosten

Het symposium kost €50,-  exclusief btw.

Meer informatie

Het programma en meer informatie over dit symposium vind je op de website Klimaatweb. Daar kun je je ook aanmelden.