Vakdag Ons Water

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Het Provinciehuis in Utrecht
Doelgroep

De vakdag is bedoeld voor communicatie-, educatie- en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met water of klimaat.

Omschrijving

Op dinsdag 17 mei 2022 vindt de Vakdag Ons Water plaats. Deze vakdag gaat over het feest van verandering. Verandering verloopt niet altijd soepel. Maar het is een feest als het op een goede manier lukt.

Verandering gaat vaak over gedrag. Ons Water heeft wetenschapsjournalist Mark Mieras gevraagd om de deelnemers dit jaar te inspireren. Na twee jaar waarin het uiterste gevergd werd van ons aanpassingsvermogen, leert hij je hoe we gedragsverandering kunnen stimuleren en hoe we zelf flexibeler worden om anderen te veranderen. Daarna zijn er drie rondes van workshops. Dit jaar kun je kiezen uit elf workshops. Tussendoor is er lunch met volop ruimte om elkaar te ontmoeten. Tot slot legt Bastiaan Geleijnse van Fokke & Sukke de vakdag op geheel eigen wijze onder de loep. Na afloop is er uiteraard een borrel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vakdag? Ga dan naar het programma van de Vakdag Ons Water. Wil je deelnemen? Schrijf je dan snel in via het aanmeldformulier. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 200 deelnemers. Ons Water vraagt je daarom om je alleen aan te melden als je zeker weet dat je erbij kunt zijn. Kun je niet, meld je dan weer af. Dan kan iemand anders blij gemaakt worden met jouw plek.