Week van Ons Water 2022

Datum
t/m Plaats in agenda
Omschrijving

De zomer zit er alweer bijna op en we gaan langzaam naar de herfst toe. Dat betekent dat ook de najaarseditie van de Week van Ons Water over een aantal weken voor de deur staat! Deze zomer hebben we veel te maken gehad met de gevolgen van het veranderende klimaat. Deze najaarseditie is daarom een goed moment om via activiteiten extra aandacht te vragen voor klimaatadaptatie en het vergroenen van de leefomgeving.

De najaarseditie van de Week Van Ons Water zal plaatsvinden van 15 t/m 30 oktober 2022. Help jij met jouw organisatie mee om het waterbewustzijn op lokaal, regionaal of zelfs landelijk niveau te verhogen? Denk bijvoorbeeld aan een open dag, expositie of een leuke waterwandeling of waterfietstocht. De Week Van Ons Water valt samen met de herfstvakantie, dus aanmeldingen voor leerzame spel- of activiteitendagen voor kinderen zijn ook erg welkom! Bij het organiseren van je activiteit kun je bovendien samenwerken met andere partners of bijvoorbeeld een watermuseum.

Ons Water nodigt je uit om samen met je collega’s een publieksactiviteit of evenement te organiseren en aan te haken bij de landelijke Week van Ons Water. Heb je al een evenement gepland voor deze periode? Dan kun je dit ook koppelen aan de Week van Ons Water.

Aanmelden

Organiseer je een activiteit en wil je je aanmelden? Dat kan via het online aanmeldformulier.