Week van Ons Water

Datum
t/m Plaats in agenda
Omschrijving

De Week van Ons Water kan dit voorjaar eindelijk weer in normale vorm doorgaan. Dat betekent dat je ook fysieke activiteiten weer volop kunt aanmelden: excursies, rondleidingen en evenementen voor grotere groepen zijn weer toegestaan.

De voorjaarseditie van de Week Van Ons Water zal plaatsvinden van 1 t/m 15 mei 2022. Ons Water nodigt je uit om samen met je collega’s een publieksactiviteit of evenement te organiseren en aan te haken bij de landelijke Week van Ons Water. Heb je al een evenement gepland voor deze periode? Dan kun je dit ook koppelen aan de Week van Ons Water.

Help jij met jouw organisatie mee om het waterbewustzijn op lokaal, regionaal of zelfs landelijk niveau te verhogen? Denk bijvoorbeeld aan een open dag, expositie of een leuke waterwandeling of waterfietstocht. De Week Van Ons Water valt samen met de meivakantie, dus aanmeldingen voor leerzame spel- of activiteitendagen voor kinderen zijn ook erg welkom! Bij het organiseren van je activiteit kun je bovendien samenwerken met andere partners of bijvoorbeeld een watermuseum.

Meer informatie

Op de website Ons Water kun je meer lezen over de Week van Ons Water.

Aanmelden

Organiseer je een activiteit en wil je je aanmelden? Dat kan via het online aanmeldformulier.