Workshop levenscyclusbeheer waterbergende wegen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
Hybride: fysiek op de Hogeschool Rotterdam en online via Teams
Omschrijving

Op 17 november organiseren twee studenten van de master River Delta Development een interactieve workshop over het onderzoek 'Levenscyclusbeheer van waterbergende wegen'. Deze workshop is onderdeel van een onderzoek dat de Hogeschool Rotterdam uitvoert in het projectconsortium ‘De Waterbergende Weg’. Dit onderzoek is bedoeld om kennis op te doen over het levenscyclusbeheer van waterbergende wegen van Nederlandse gemeenten en een inventarisatie maken.

Op dit moment zijn er weinig normen of richtlijnen voor de aanleg en het onderhoud van waterbergende wegen. En doordat gemeenten hun ervaringen niet structureel kunnen delen, is de kennis over waterbergende wegen zeer versnipperd. Tijdens de workshop presenteren de studenten hun onderzoeksresultaten. Daarnaast heb je de kans om discussies te voeren over het beheer en het onderhoud van waterbergende wegen. Het doel van de workshop is om van elkaar te kunnen leren door ervaringen en kennis te delen over levenscyclusbeheer van waterbergende wegen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Via de mail krijg je na aanmelding ook meer informatie over de workshop. Heb je een collega of ken je iemand anders die mogelijk geïnteresseerd is? Ze zijn van harte welkom, maar ze moeten wel zelf het formulier invullen. Als je nog vragen hebt of je wilt iets aan je aanmelding wijzigen, dan kun je een mail sturen naar pons0011@hz.nl.