Crutzen-workshop (KIN): Klimaattransitie in stedelijk gebied door de lens van klimaatrechtvaardigheid

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee
Doelgroep

De workshop is bedoeld voor inhoudelijk experts vanuit verschillende sectoren en achtergronden, die nuttige input hebben voor het thema van deze workshop: klimaattransitie in stedelijk gebied door de lens van klimaatrechtvaardigheid.

Omschrijving

Maak jij je zorgen over hoe we de klimaatopgaven in het stedelijk gebied het hoofd moeten bieden? Heb je met je bedrijf of organisatie behoefte aan wetenschappelijke inzichten waarmee je aan de slag kan? Of ben je onderzoeker en wil je bijdragen aan het versnellen van de systeemtransities die nodig zijn, en wil je dat jouw kennis ook in de praktijk wordt gebracht? En vind je klimaatrechtvaardigheid belangrijk?

Dan kun je je opgeven voor deze Crutzen-workshop van het KIN (Klimaatonderzoek Initiatief Nederland). In de workshop werken experts vanuit verschillende wetenschappelijke gebieden, beleidsvelden en maatschappelijke organisaties samen aan een gemeenschappelijke opgave. Deze eerste driedaagse workshop gaat over klimaattransitie in stedelijk gebied door de lens van klimaatrechtvaardigheid.

Het KIN organiseert voor onderzoekers, beleidsmakers en maatschappelijke partijen de Crutzen-workshops om in korte tijd een KIN-werkprogramma uit te werken. De workshops zijn vernoemd naar de Nederlandse meteoroloog en Nobelprijswinnaar Paul Crutzen.

Kosten

Deze driedaagse workshop is gratis. Het is mogelijk om te blijven overnachten. Lunch en diner zijn ook inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van het KIN en in de uitnodiging.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 15 september. Er is plek voor maximaal 120 mensen.