Bijeenkomst Kennis in de Regio x Klimaatbestendige stad

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
Stadhuis Lelystad
Doelgroep

De bijeenkomst is vooral bedoeld voor professionals die in Flevoland en het Noorderkwartier (de IJsselmeerregio) te maken hebben met klimaatadaptatie. Maar ook professionals uit andere regio’s welkom.

Omschrijving

Hoe maak je slim gebruik van beschikbare kennis, hulpmiddelen en tools voor een klimaatrobuuste IJsselmeerregio? Hoe leer je van elkaars ervaringen en speel je sneller in op het veranderende klimaat? En wie heb je nodig om slagvaardig aan het werk te gaan? Dit en meer komt op 11 mei aan bod tijdens de bijeenkomst van ‘Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad’, op het Stadhuis van Lelystad. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je van verschillende praktijkvoorbeelden uit de regio en zie je hoe verschillende kennisproducten zijn gebruikt. Het doel van de bijeenkomst is om iedereen met nieuwe kennis naar huis te laten gaan en netwerken te versterken.

Deze bijeenkomst wordt aangeboden door de NKWK onderzoekslijn Klimaatbestendige stad samen met STOWA, Stichting RIONED en Platform Samen Klimaatbestendig en wordt mede georganiseerd door het Samenwerkingsverband Klimaat Adaptatie Flevoland (KAF) en de Samenwerking Afvalwaterketen Flevoland (SAF). De bijeenkomst is onderdeel van een landelijk programma om regionale kennisdeling op het gebied van klimaatadaptatie te stimuleren.

Aanmelden

Wil je meer informatie over het programma? Download dan de flyer (pdf, 792 kB). Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via het aanmeldformulier. Wees er snel bij want er is ruimte voor maximaal tachtig deelnemers. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, dan kun je nog wel op de wachtlijst komen.