Kennissessie KlimaatKwartier

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
The Green Village, Van den Broekweg 4, Delft
Doelgroep

Gemeenten, waterschappen en andere overheden, bouwers, ontwikkelaars, advies- en ingenieursbureaus die in stedelijk gebied werken of overheden als klant hebben.

Omschrijving

Hittestress in de openbare ruimte en gebouwen, langdurige droogte, wateroverlast door piekbuien, drinkwaterbesparing… Met die zon die weer harder gaat schijnen, komen er zomers aan die snakken naar een klimaatbestendige stad. Maar hoe dan?

Zijn er binnen jouw gemeente of project klimaatadaptieve ambities, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Duizelt het je van de onderzoeken en beleidsstukken en wil je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan? Doe je projecten voor gemeenten en wil je meer inzicht in hun context? Of ben je al verder met klimaatadaptatie en wil je leren van de best practices van collega’s? Kom dan op donderdag 13 april naar The Green Village op TU Delft Campus voor een kennissessie van het  KlimaatKwartier. Tijdens deze middag is het mogelijk om jouw casus aan bod te laten komen. De kennissessie bestaat uit inhoudelijke pitches, een inspiratiesessie met innovatieve, klimaatadaptieve oplossingen, best practices van andere gemeenten en een workshop ‘Ambities in uitvoering brengen’.

KlimaatKwartier is een initiatief van het Ministerie van BZK, The Green Village en VPdelta+, met ondersteuning van RVO.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het programma? Ga dan naar de website van The Green Village.
Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de kennissessie? Vul dan het aanmeldformulier in. Neem voor meer informatie contact op met Floor Pina via f.e.a.pino@tudelft.nl.