Landelijke WOW-dag 2023

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
Fort Altena, Tol 8, 4251 PX Werkendam
Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met weg-, vaarweg- en waterbeheer

Omschrijving

Platform WOW organiseert op 2 november in Werkendam de landelijke WOW-dag voor weg-, vaarweg- en waterbeheerders. Op deze dag kun je je laten inspireren door innovatieve en inspirerende praktijkvoorbeelden uit de GWW en kun je je in beweging zetten op de BAS (Beheer Anders Samen).

Je begint de middag met een beroemde ‘mystery guest’ die je brein een harde reset geeft. Binnenkort maakt deze persoon zich op mysterieuze wijze bekend. Daarna ga je met een frisse blik aan de slag met oplossingen.

  • Welke belemmeringen zitten ons in de weg om het anders te doen en hoe kunnen we hier een andere draai aan geven?
  • Welke kansen zijn er om anders te beheren?
  • In hoeverre kunnen we de grenzen opzoeken en buiten de lijntjes kleuren?

Je krijgt korte en krachtige pitches van de projecten waarin oplossingen zijn gevonden en je volgt deelsessies die je een nieuwe blik op je werk geven. Natuurlijk is er volop gelegenheid om nieuwe collega’s en oude bekenden te ontmoeten. Maak je klaar voor een aanstekelijk tempo, verrassende wendingen, een dagvoorzitter die van wanten weet en bovenal: plezier en inspiratie.

Meer informatie

De Landelijke WOW-dag 2023 is gratis. Wil je meer weten over het programma? Ga dan naar de website van Platform WOW, waar je je ook kunt aanmelden.