Nationaal Deltacongres 2023

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Martiniplaza in Groningen / deels online
Doelgroep

Medewerkers van overheden, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en bedrijven. Ook andere geïnteresseerden, zoals jonge aanstaande waterprofessionals en betrokken inwoners, zijn van harte welkom.

Omschrijving

Het Nationaal Deltacongres 2023 is dit jaar op donderdag 9 november. Het Deltacongres is het jaarlijkse evenement voor iedereen die in Nederland betrokken is bij het nationaal Deltaprogramma en de maatregelen om de gevolgen van klimaatverandering op te vangen. Het congres draait onder meer over de nieuwste inzichten over de zeespiegelstijging en de uitdagingen om extreem droog en nat weer op te vangen. Verder staat de opgave centraal om ook op de lange termijn genoeg zoetwater te hebben voor ons drinkwater, de natuur, landbouw en de bedrijven.

Het Deltacongres is dit jaar in Martiniplaza, gelegen aan het Stadspark in Groningen. Dit is een bekende evenementenlocatie in het noorden van het land met een sfeervol theater. Er is ruimte voor 1.500 deelnemers. Voor wie niet kan komen zullen het plenaire deel en de parallelsessies via een stream te volgen zijn. Je inschrijven voor het Deltacongres kan na de zomer.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Nationaal Deltacongres? Ga dan naar de website van het Nationaal Deltaprogramma of volg Nationaal Deltprogramma op Twitter en LinkedIn. Heb je nog vragen of suggesties? Stuur een mail naar info@nationaaldeltacongres.nl.