RIONEDdag 2023: De wijk in

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Beatrix Theater – Jaarbeurs Utrecht
Doelgroep

Professionals in stedelijk waterbeheer

Omschrijving

Op 6 april vindt in het Beatrix Theater in Utrecht de jaarlijkse RIONEDdag plaats. De RIONEDdag is dé jaarlijkse bijeenkomst en ontmoetingsplek voor iedereen die bezig is met stedelijk waterbeheer. Grote vervangings- en nieuwbouwopgaven staan voor de deur, net als de energietransitie en verschillende klimaatopgaven, zoals droogte en overtollig regenwater. Daarnaast worden water en bodem sturende principes voor ons land. Gemeenten, bedrijven en waterschappen gaan daarmee de komende jaren flink aan de slag. Dit zijn vraagstukken met gigantische impact, die vragen om visie, lokale kennis en handelen op wijkniveau. Hoe ga je daar gezamenlijk mee aan de slag?

Naast het plenaire hoofdprogramma en de verkiezing van de RIONED-innovatieprijs 2023 is er een uitgebreid keuzeprogramma met drie sessies en zeven microcursussen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma? Ga dan naar de website van RIONED. Je kunt je daar ook aanmelden voor de bijeenkomst. Begunstigers van Stichting RIONED en hun medewerkers kunnen gratis deelnemen aan de RIONEDdag.