KAN Themagroep Verharding en Beheer

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
Online, via MS Teams
Doelgroep

Er is nog plek voor enkele gemeentelijke beheerders, fabrikanten van bestratingsmateriaal en experts of wetenschappers.

Omschrijving

Op donderdagochtend 6 april organiseert het KAN platform een digitale themabijeenkomst over detaillering en beheer van waterdoorlatende bestrating. Dit programma wordt georganiseerd vanuit de themagroep Verharding en Beheer. Deze themagroep komt waarschijnlijk zo’n drie keer bij elkaar om verschillende vormen van verharding te bespreken. Op 6 april vindt de tweede bijeenkomst plaats. De eerste bijeenkomst ging over doorgroeibare bestrating.

Floris Boogaard is lector Hanzehogeschool Groningen en consultant bij Deltares. Hij  vertelt je op 6 april over zijn recente praktijkervaringen met lopende metingen en onderzoeken. Daarna worden vragen van deelnemers besproken. Waar lopen zij tegenaan? Het doel van deze bijeenkomst is om te komen tot een tweede praktische factsheet over de huidige stand van zaken, ervaringen, en do’s en don’ts rond waterdoorlatende bestrating. Gespreksleider is Claudia Bouwens, programmaleider KAN.

Meer informatie

De deelnemers van de themagroep Verharding en Beheer komen in totaal zo’n drie keer bij elkaar. Meer informatie vind je op de website van KAN.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.