Webinar over de Landelijke maatlat voor een groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Het webinar richt zich in eerste instantie op medewerkers van decentrale overheden, maar ook bouwende partijen zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars en ontwerpbureaus zijn van harte welkom.

Omschrijving

Op woensdag 17 mei organiseert het Rijk een webinar over de landelijke maatlat voor een groene klimaatadaptieve gebouwde omgeving. Tijdens dit webinar word je op weg geholpen met de toepassing van de maatlat en krijg je antwoorden op de meest prangende vragen over de maatlat. Denk hierbij aan vragen zoals: Hoe kan ik de maatlat nu al toepassen? Wat betekent dit concreet voor de uitvoering? Hoe “hard” wordt de maatlat? En kun je de maatlat ook toepassen bij het bestaande gebouwd gebied?

Heb je nu al belangrijke vragen over de maatlat die je graag beantwoord wilt krijgen in het webinar? Deel deze vragen dan alvast in de chatbox van het webinar. Je krijgt toegang tot de chatbox nadat je jezelf hebt aangemeld. De ontvangen vragen worden meegenomen bij de voorbereiding van de webinar.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit webinar via het aanmeldformulier. Je ontvangt geen bevestigingsmail van je aanmelding. Om woensdag toegang te krijgen tot het webinar is het nodig om via deze link je gegevens nogmaals in te vullen. Je belandt vervolgens rechtstreeks in de online omgeving.

Bijzonderheden

Je kunt een opname van het webinar na 17 mei nog één maand terugkijken.