Afsluitend symposium KLIMAP

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, 7202 AN, Zutphen
Doelgroep

Professionals klimaatadaptatie

Omschrijving

De afgelopen vier jaar hebben 23 partijen samengewerkt in het project KLIMAP – Klimaatadaptatie in de praktijk. Hoe zet je nu al stappen naar een klimaatadaptieve, veerkrachtige omgeving als je te maken hebt met veel dynamiek, een grote ruimteclaim en verschillende belangen? In KLIMAP is ervaring opgedaan met een nieuwe manier van werken: het schetsen en kiezen van routes naar een gezamenlijk doel. Dat wil zeggen, naar een klimaatadaptieve inrichting van gebieden voor landbouw en natuur.

Tijdens het eindsymposium op donderdag 21 maart hoor je wat KLIMAP heeft opgeleverd. En verken je samen wat dit voor jouw werk en de doelen van je organisatie kan betekenen.

Dagvoorzitter Ernest de Groot leidt het plenaire programma. Hij is lid van het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas. Eerst lichten enkele projectleden de resultaten en inzichten uit KLIMAP toe. Daarna gaat Ernest met het publiek in gesprek over wat deze inzichten opleveren voor de praktijk, van besluitvorming tot uitvoering en van draagvlak creëren tot kansen grijpen. Na de lunch kun je meedoen aan twee van de veertien interactieve sessies. Het programma sluit af met een reflectie op de dag en de vraag: wat ga je morgen anders doen? Dit gebeurt onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het symposium? Ga dan naar de website van KLIMAP. Voor meer informatie over het programma kun je ook een mail sturen aan Myrjam de Graaf via myrjam.degraaf@wur.nl.

Aanmelden

Wil je je je aanmelden voor het symposium? Vul dan voor donderdag 7 maart het aanmeldformulier in. Vragen over je aan- of afmelding kun je ook aan Myrjam de Graaf stellen.