Nationale Klimaat Expo

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
Doelgroep

Professionals van de gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid. En daarnaast voor projectontwikkelaars, consultants en medewerkers van kennisinstellingen.

Omschrijving

Klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. De openbare ruimte zal vooral in stedelijke gebieden klimaatbestendig moeten worden ingericht. Daarnaast is er de uitdaging voor een duurzame, biodiverse, toekomstgerichte leefomgeving.

Op 17 en 18 april 2024 vindt de Nationale Klimaat Expo weer plaats. Dit is dé plek voor oplossingen voor wateroverlast, hittestress en extreme droogte. Op dit evenement komt het klimaatnetwerk samen om oplossingen te presenteren waarmee je de openbare ruimte in Nederland klimaatbestendig kunt maken. Een uniek evenement voor overheden en de markt. Je zult er praktische oplossingen tegenkomen en urgente kennis opdoen, bijvoorbeeld over piekbuien, hittestress, droogte, duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, de energietransitie en de gebouwde omgeving.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving. Ervaar een ultieme mix van urgente kennis en praktische oplossingen voor wateroverlast, hittestress, extreme droogte en de toekomst van onze leefomgeving.

Aanmelden

Meer informatie vind je op de website van de Nationale Klimaat Expo. Daar kun je je ook aanmelden.