RIONED-dag ‘Kennis voor elkaar’

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Beatrixtheater in Utrecht
Doelgroep

stedelijk waterbeheerders

Omschrijving

Op donderdag 1 februari vindt de RIONED-dag plaats, de jaarlijkse vakdag voor stedelijk waterbeheerders. ‘Kennis voor elkaar’ is het thema van dit jaar. In het ochtendprogramma zoomt Peter Kuipers Munneke in op de nieuwste wetenschappelijke inzichten voor de sector op basis van de nieuwste KNMI-klimaatscenario’s. Ook wordt de RIONED-innovatieprijs 2024 uitgereikt. In de middag kun je kiezen uit microcursussen over een specifiek onderwerp of je kunt het gevarieerde programma volgen, waarin onder meer een interactieve sessie wordt gehouden met Fleur van Gool. Tot slot biedt futuroloog Richard van Hooijdonk een inkijk in toekomstige perspectieven met A.I.

Kosten

Als begunstiger van Stichting RIONED betaal je € 220,- en anders € 440,-. Voor studenten zijn de kosten € 45,-. Deze bedragen zijn exclusief 21% btw en inclusief de kosten voor eten en drinken.

Bijzonderheden

Je kunt je tot 30 januari aanmelden voor deze dag, via het aanmeldformulier. Ben je nog geen lid van RIONED? Dan moet je eerst even een account aanmaken.