Twente Ondersteboven: Droge zomers, natte winters

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Omschrijving

Deze tweede editie van Twente Ondersteboven heeft als thema ‘Droge zomers, natte winters’. Nu we door klimaatverandering steeds vaker te maken krijgen met piekbuien én grote droogte is de balans niet meer op orde. Er zijn omvangrijke aanpassingen nodig aan ons waterbeheer, watergebruik, landgebruik en ruimtelijke inrichting. Hiervoor is het nodig om krachten te bundelen en de samenwerking met elkaar op te zoeken.

Dit congres over de Twentse bodem staat in het teken van kennis opdoen, ervaringen en visies uitwisselen en met elkaar verbinden. Diverse experts nemen je in workshops mee in de huidige stand van zaken en samen met hen en de andere deelnemers ga je op zoek naar de best passende oplossingen voor bodem, water en landbouw.

Meer informatie

Meer over dit congres vind je op de website van Twente Ondersteboven. Daar vind je het programma, de workshops en kun je je aanmelden via de aanmeldknop. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar info@delandbouwers.nl met daarin de instantie waarvoor je werkt, je voor- en achternaam en je mailadres.