Webinar MIA/Vamil: voordeel bij Circulair & Natuurinclusief Bouwen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Voor 2024 is de MIA/Vamil-regeling op de schop gegaan. Maar duurzame bouwplannen en investeringen die biodiversiteit beschermen of versterken, kunnen gelukkig nog volop aanspraak maken op de regeling. Tijdens dit webinar leer je meer over de actuele financiële kansen, met veel ruimte om vragen te stellen aan experts.

De MIA/Vamil is een fiscale regeling voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Een succesvolle aanvraag kan fors bijdragen aan een circulaire businesscase. Dit jaar zijn de voorwaarden voor aanvragen flink veranderd. Tijdens het webinar krijg je informatie over de actuele Milieulijst en je krijgt inzicht in alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Het webinar wordt georganiseerd door RVO, het Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen en het KAN platform. Heb je vooraf vragen waar je tijdens het webinar graag antwoorden op krijgt? Stuur je vragen dan alvast op naar info@kanbouwen.nl.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het webinar? Ga dan naar de website van KAN. Daar vind je ook meer informatie over het programma.