Webinar over de vernieuwde Menukaart Hitte

Datum
Plaats in agenda
Tijd
15.30 tot uur
Locatie
Zoom
Omschrijving

De Menukaart Hitte is vernieuwd, nadat in 2023 tien gemeenten hem hebben getest. Resultaat: er is een brochure en een handreiking aan de Menukaart Hitte toegevoegd. Hierdoor is het nog duidelijker welke stappen een gemeente kan nemen om de nadelige gevolgen van hitte aan te pakken.

Hoe gebruik je de Menukaart Hitte in de praktijk? Je hoort het tijdens het webinar, waarin verschillende organisaties en gemeenten aan het woord komen die betrokken zijn bij de Menukaart Hitte en de pilot.

De Menukaart Hitte is in 2022 ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (MinBZK) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in nauwe samenwerking met TAUW, &flux en Klimaatverbond Nederland.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en het programma naar de agenda van Klimaatverbond Nederland. Hier kun je je ook aanmelden. Als je je aanmeldt, krijg je ook een link van de opname van het webinar.

Bijzonderheden

Dit webinar maakt deel uit van de CoP Hitte, een informeel netwerk van decentrale overheden dat zich focust op het delen van kennis, ervaring en onderzoek over hitteadaptatie. Werk je voor een decentrale overheid en ben je nog geen deelnemer bent van de CoP Hitte? Meld je dan aan via hitteadaptatie@klimaatverbond.nl.