Docenten delen ervaring met ruimtelijke adaptatie

Gepubliceerd 28 september 2017

Op donderdag 9 november organiseert het HBO-netwerk Ruimtelijke Adaptatie een “Teach-the-Teacher” bijeenkomst in Bussum. Tijdens een leerzame ochtend delen docenten hun ervaringen met ruimtelijke adaptatie in het Hoger Onderwijs. Ook word je op de hoogte gebracht van het nieuwe Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie. Daarnaast wordt er ingegaan op het Kennisportaal Ruimtelijke Adaptatie en de kansen die dit portaal biedt voor het onderwijs.

Docenten in het Hoger Onderwijs krijgen inzicht in de actualiteiten rondom Ruimtelijke Adaptatie. Ook leren zij over specifieke hulpmiddelen die via het kennisportaal worden ontsloten. Eén van die hulpmiddelen is de Klimaateffectatlas. De vernieuwde atlas geeft je een eerste indruk van de (toekomstige) dreigingen van overstromingen, wateroverlast, droogte en hitte in jouw gebied.

Heb je interesse om je ervaringen te komen delen? Of wil je tijdens deze leerzame ochtend alles te weten komen over het Kennisportaal Ruimtelijke Adaptatie? Meld je dan nu aan door een bericht te sturen via de helpdesk op deze website. De bijeenkomst is bedoeld voor alle docenten in het Hoger Onderwijs. Het programma start om 09.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur. We sluiten de ochtend om 12.30 uur af met een lunch.

De bijeenkomst vindt plaats bij Stichting Climate Adaptation Services, in de voormalige watertoren van Bussum. Alleen de locatie en de broodjes zijn al een reden om erbij te zijn!

Helpdesk