Doe mee met de RIONED-innovatieprijs!

Gepubliceerd 20 augustus 2020

Stichting RIONED stimuleert innovatie in het stedelijk waterbeheer en de riolering. Daarom organiseert ze elk jaar de RIONED-innovatieprijs. Dat geeft bedrijven en overheden de kans om hun innovatieve ideeën te laten zien. Heb je een innovatief product, een vernieuwend project of een innovatieve dienst? Doe dan mee met de RIONED-innovatieprijs 2021 en stuur je idee uiterlijk 5 oktober 2020 op.

Hoe kun je meedoen?

Beschrijf je idee in een pdf-bestand van maximaal twee bladzijden A4. Lees ook het reglement bij deze prijs, waarin staat aan welke voorwaarden je moet voldoen en waar je inzending uit moet bestaan. Mail je idee dan naar info@rioned.org. Zet in het onderwerp van je mail ‘RIONED-innovatieprijs 2021’.

Wat gebeurt er na je inzending?

Stichting RIONED publiceert alle inzendingen op riool.net. Leden van RIONED kunnen daar ook vragen stellen over de inzendingen. Na 5 oktober 2020 kiest een commissie uit alle inzendingen drie genomineerden. Op 6 november maakt Stichting RIONED bekend wie er genomineerd zijn.

Wat gebeurt er als je genomineerd wordt?

Word je genomineerd? Dan mag je kort je idee presenteren op 28 januari 2021 tijdens de RIONED-dag in Utrecht. De deelnemers aan de RIONED-dag kiezen dan samen de winnaar uit. Wil je graag hulp om je idee te presenteren? Dan kun je de presentatietraining volgen die RIONED je gratis aanbiedt.

Meer informatie

Meer informatie over RIONED en deze wedstrijd vind je op de website van RIONED. Als je vragen hebt, kun je een mail sturen naar projectmanager Oscar Kunst, via info@rioned.org.