Over Water & Klimaat | podcast over werken aan water en klimaat in coronatijd

Gepubliceerd 15 mei 2020

‘Over Water & Klimaat’ is de podcastserie van het Deltaprogramma. De podcastserie wil Nederlanders bekender maken met het Deltaprogramma. Een speciale bonusaflevering geeft antwoord op vragen als: Gaat klimaatverandering minder snel tijdens de coronacrisis? En: Is er straks nog wel voldoende geld voor het Deltaprogramma?

Waarover gaat deze podcast?

Coronacrisis of niet, klimaatverandering staat niet stil. En daarom mag het werken aan waterveiligheid ook niet stilstaan. We moeten door! In deze podcast praten verschillende experts over werken aan water en klimaat tijdens de coronacrisis. Aan het woord zijn econoom Bas Jacobs, klimaatwetenschappers Marjolijn Haasnoot en Rob van Dorland, Stefan Kuks van het Deltaprogramma Ruimtelijke adaptatie, Yolande van der Meulen van het Waterschap Rivierenland en deltacommissaris Peter Glas.

Wil je deze podcast beluisteren?

Gebruik je een podcast-app? Zoek dan in je app naar ‘Over Water & Klimaat’. Is dit je eerste kennismaking met podcast? Ga dan naar https://www.deltacommissaris.nl/nieuws/podcast om één of meer afleveringen te beluisteren. Je vindt daar ook meer informatie over deze podcastserie.

Podcasts zijn on-demand radioprogramma’s die je kunt beluisteren wanneer het jou uitkomt. Daarmee lijken ze op YouTube of Netflix, alleen zijn podcasts puur om naar te luisteren. Er zit geen beeld bij. Het aantal luisteraars groeit de laatste twee jaar flink.