Wat vind jij van de Nieuwsbrief Klimaatadaptatie? Laat je horen!

Gepubliceerd 1 maart 2021

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) verstuurt gemiddeld acht keer per jaar de Nieuwsbrief Klimaatadaptatie. In de Nieuwsbrief Klimaatadaptatie lees je alles over klimaatadaptatie. Je blijft op de hoogte van de beleidsontwikkelingen en financiële regelingen, voorbeeldprojecten en onderzoeksresultaten. De nieuwsbrief krijgt een opfrisbeurt; help je mee?

Korte enquête

In een korte enquête kan je laten weten wat jij van de nieuwsbrief vindt. Wat vind je goed? Wat kan beter? Wat vind je van de balans tussen tekst, beeld en andere communicatievormen in de nieuwsbrief? We horen het graag!

Achtergrond

De Nieuwsbrief Klimaatadaptatie verschijnt acht keer per jaar en is een samenvoeging van de NAS nieuwsflits en de nieuwsbrief Ruimtelijke adaptatie. De afzender van de nieuwsbrief is het programma Klimaatadaptatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Inschrijven kan via deze pagina over de nieuwsbrief. Daar vind je ook de eerder verstuurde edities.