Professionals uit de praktijk gevraagd om mee te denken over klimaatadaptatie en gezondheid

Gepubliceerd 1 april 2021

Wil jij meedenken over onderzoek naar een klimaatbestendige en gezonde leefomgeving? En werk je voor een maatschappelijke organisatie, een overheidsinstelling, bedrijf of als zelfstandige? Kom dan naar de online matchmakingsbijeenkomst op 16 april van het NWA-onderzoeksprogramma Klimaatadaptatie en Gezondheid.

Waarom deze matchmaking?

NWO wil met deze matchmaking praktijkprofessionals, maatschappelijke organisaties en onderzoekers uit de zorg, het sociale domein en het fysieke domein bij elkaar brengen. Ze zoekt daarvoor professionals die willen bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mensen, planten en dieren in tijden van klimaatverandering. Het doel is om samen tot vernieuwend onderzoek en tot concrete adaptatiemaatregelen te komen. De Nationale Wetenschapsagenda stelt 4,36 miljoen euro beschikbaar voor praktijkgerichte onderzoeksprojecten, gericht op het landelijk gebied en de stad.

Aanmelden en meer informatie

Wil je meedoen aan de matchmakingsbijeenkomst op 16 april? Meld je aan via het platform Matchmaking NWA Klimaatadaptatie & Gezondheid. Daar vind je meer informatie en het programma van de bijeenkomst. Na registratie kun je profielen van de andere deelnemers bekijken.