Leeromgeving klimaatadaptatie

In 2021 start het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie een leeromgeving klimaatadaptatie. Deze leeromgeving wordt een centrale plek waar kennismodules en andere kennisproducten beschikbaar komen, en waar ook ruimte is voor ontwikkeling en uitwisseling. Het doel is om een meerjarig leerprogramma op te zetten.

Meerjarig leerprogramma

Platform31 zal de opzet voor het meerjarig leerprogramma gaan ontwikkelen. In het eerste halfjaar van 2021 bieden we om te beginnen vier modules aan:

De deelnemers leren in een interactieve omgeving. Bij alle onderwerpen kun je een casus of project inbrengen en die verder ontwikkelen.

De modules en hun aandachtspunten gepositioneerd in de werkvelden van klimaatadaptatie.
De modules en hun aandachtspunten gepositioneerd in de werkvelden van klimaatadaptatie (download afbeelding met hoge resolutie (png, 591 kB)).

Meer informatie

Via deze pagina kun je doorklikken naar de verschillende leermodules. Per module wordt beschreven wat de doelgroep is en wat de leerdoelen zijn. In de agenda kun je zien wanneer de verschillende sessies van de modules zullen plaatsvinden. Zodra de data bekend zijn, kun je je aanmelden voor de modules. In die nieuwsbrieven van DPRA houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze leeromgeving.

Vragen?

Heb je ideeën voor de leeromgeving? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn Kramer van Platform31. Zijn mailadres is martijn.kramer@platform31.nl en zijn telefoonnummer is 06 8317 1481.