Leeromgeving klimaatadaptatie

In 2021 is het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie gestart met een leeromgeving klimaatadaptatie. Deze leeromgeving is een centrale plek met trainingen en andere kennisproducten, waar ook ruimte is voor ontwikkeling en uitwisseling. Het doel is om een meerjarig leerprogramma op te zetten.

Meerjarig leerprogramma

Platform31 ontwikkelt de opzet voor het meerjarig leerprogramma. In het eerste halfjaar van 2021 zijn we begonnen met het aanbieden van kennisproducten binnen vier thema's:

De deelnemers leren in een interactieve omgeving. Bij alle onderwerpen kun je een casus of project inbrengen en die verder ontwikkelen.

De modules en hun aandachtspunten gepositioneerd in de werkvelden van klimaatadaptatie.
De thema's en hun aandachtspunten gepositioneerd in de werkvelden van klimaatadaptatie (download afbeelding met hoge resolutie (png, 591 kB)).

Meer informatie en aanmelden

Als je hierboven klikt op een link van een thema, kom je bij de beschrijving ervan terecht. Daarin staat wat de doelgroep van de kennisproducten is en wat de leerdoelen zijn. Je ziet er ook wanneer de verschillende sessies plaatsvinden en hoe je je kunt aanmelden. Verder houden we je in de nieuwsbrieven van DPRA op de hoogte van ontwikkelingen binnen deze leeromgeving.

Vragen?

Heb je ideeën voor de leeromgeving? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn Kramer van Platform31. Zijn mailadres is martijn.kramer@platform31.nl en zijn telefoonnummer is 06 8317 1481.