Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad voor Noord-Nederland

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
Energy Barn, Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen
Omschrijving

Dinsdag 10 oktober is er een kennismiddag voor professionals klimaatadaptatie en water in de regio Noord-Nederland. Deze middag is een van de regionale bijeenkomsten die worden georganiseerd vanuit de NKWK-onderzoekslijn Klimaatbestendige Stad. Het doel is om ervaringen te delen met de kennisproducten en tools die vanuit deze onderzoekslijn zijn ontwikkeld. Je gaat met andere professionals in gesprek aan de hand van regionale voorbeelden en eigen ervaringen en je kunt meedoen aan verdiepende sessies.

Deze bijeenkomst wordt aangeboden door de NKWK onderzoekslijn Klimaatbestendige stad - Klimaatadaptatie samen met STOWA, Stichting RIONED en Platform Samen Klimaatbestendig. Medeorganisatoren zijn de gemeenten Smallingerland, Westerkwartier en Groningen, Wetterskip Fryslân, Hanzehogeschool Groningen en de provincie Groningen

Meer informatie

Wil je meer informatie over het programma? Download het programma van de bijeenkomst in Groningen (pdf, 252 kB). Wil je je inschrijven? Dat kan ook via het inschrijfformulier.