Stappen voor het toevoegen van voorbeelden

De voorbeeldenkaart van het Kennisportaal Klimaatadaptatie toont een overzicht van klimaatadaptatieprojecten in Nederland.  Deze pagina beschrijft het proces voor het toevoegen van klimaatadaptatieprojecten aan de voorbeeldenkaart.

De kaart bevat inmiddels al meer dan 250 voorbeelden, van stresstesten tot strategieën en van onderzoeken tot uitgevoerde adaptatiemaatregelen. Daarmee is de voorbeeldenkaart een drukbezocht onderdeel van het portaal. Ben jij bezig met klimaatadaptatie en wil je je ervaringen graag delen? Laat het ons weten! Hieronder vind je de stappen voor het toevoegen van je klimaatadaptatieproject.

  1. Voor het toevoegen van een voorbeeld maken we gebruik van verschillende invulformulieren. Heb je bijvoorbeeld hittestress in kaart gebracht? Download dan het invulformulier voor een stresstest. Ben je bezig met het aanleggen van een waterplein? Download dan het formulier voor uitgevoerde maatregelen.
  2. Vul het formulier in en mail het ingevulde formulier naar menno@climateadaptationservices.com. Vergeet niet om rechtenvrije foto's, video's, rapporten en andere bijlagen toe te voegen.
  3. Climate Adaptation Services doet een review op de aangeleverde teksten. Je ontvangt van hen spoedig een tekstvoorstel voor publicatie.
  4. Na je akkoord op het tekstvoorstel zal Climate Adaptation Services het voorbeeld met bijbehorende foto's, video's en/of rapporten online zetten. Je ontvangt een bevestiging als het voorbeeld online staat.
  5. Via het Twitterkanaal @Klimaatloket en het LinkedIn-account Kennisportaal Klimaatadaptatie  deelt Climate Adaptation Services het voorbeeld met haar Twitter- en LinkendIn volgers. Je bent uiteraard vrij om deze berichten binnen je netwerk te delen.

Afbeelding voorbeeldenkaart