Nieuws en tips over klimaatadaptatie in coronatijd

Welkom op deze pagina die speciaal is gemaakt om je doorlopend en zo actueel mogelijk te informeren hoe klimaatadaptief Nederland omgaat met de voortgang tijdens de coronacrisis. Wij begrijpen dat jouw aandacht op dit moment vooral uitgaat naar deze crisis. Dat geldt ook voor ons. De impact is groot. Om die niet nog groter te maken, proberen we jou zo goed mogelijk door deze periode te helpen. Op deze pagina vind je tips en ervaringen van anderen. Ook zullen we jou hier op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Een druk 'ruimtelijk adaptatie' jaar

De crisis gooit voor een aantal processen al stevig roet in het eten. Veel geplande evenementen, gesprekken en/of beslismomenten zijn uitgesteld. Dat brengt vragen en soms ook zorgen met zich mee. Vooral omdat 2020 hét jaar is waarin een aantal ambities van het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie samenkomen. Het is een druk 'ruimtelijk adaptatie' jaar voor allerlei partijen. Waar sommige partijen in het afronden van stresstesten zitten, zijn anderen nu met de risicodialogen of de uitvoeringsagenda's aan de slag. Daarnaast is er ook een ‘impulsregeling’ die eraan komt.

Samen worden we klimaatbestendig. Ook als het nét even anders loopt.

Nieuws

Vragen?

Heb je al vragen, stel ze via dit contactformulier. Wij, de teams van het Kennisportaal Ruimtelijke Adaptatie, Samen Klimaatbestendig en DPRA, zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Wil jij het laatste klimaatadaptatie nieuws volgen? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief Klimaatadaptatie.

Tip!

Voeg deze pagina toe aan jouw favorieten en neem af en toe een kijkje.