Student

Ben je klaar met de middelbare school? Wil je een opleiding volgen op het gebied van klimaatadaptatie, maar weet je nog niet precies welke? Dan kan deze pagina je op weg helpen. Je vindt hier verschillende mbo-opleidingen, bachelors, masters en trainingen. Ook kunnen we je helpen als je op zoek bent naar een stageplek. Verder vind je hier een overzicht van afstudeerprojecten en projecten van hogescholen waarin praktijkgericht onderzoek wordt gedaan.

Stages en afstudeerprojecten

Ben je student en wil je een stage uitvoeren over klimaatadaptatie? Of wil je een scriptie schrijven over klimaatadaptatie? Dan kunnen wij je misschien verder helpen, bijvoorbeeld aan een stageplek of aan mogelijkheden om resultaten te delen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier.

Praktijkgericht onderzoek

Ben je student en geïnteresseerd in praktijkgericht onderzoek? Of ben je een organisatie en wil je graag met hogescholen samenwerken aan experimenteel of innoverend onderzoek? Op meerdere hogescholen zijn er lectoraten die onderzoek doen op het gebied van klimaatadaptatie, en die daarvoor graag de samenwerking opzoeken met organisaties en studenten.

Opleidingen en trainingen

Ben je een middelbare scholier en zoek je een vervolgopleiding op het gebied van klimaatadaptatie? Of ben je al student en zoek je een andere opleiding, een minor of een vervolgopleiding? Klik hieronder dan door voor een overzicht van opleidingen met klimaatadaptatie als belangrijk thema.