Klimaatadaptatie bij corporaties: meld je aan voor een van de excursies

Samen Klimaatbestendig en Groene Huisvesters organiseren ook in 2021 zes excursies over corporaties en klimaatadaptatie. De excursies gaan elk in op een ander thema, gekoppeld aan een mooi voorbeeldproject. Meld je aan en neem je collega’s mee!

Corporaties en klimaatadaptatie1
Foto: Helder en Duidelijk

Tijdens de excursies delen corporaties hun praktijkervaringen met klimaatadaptatie. De betrokken gemeente, bewoners en andere stakeholders vertellen wat zij doen om zich aan te passen aan klimaatverandering. Je ziet meerdere groene en aantrekkelijke voorbeelden die bijdragen aan de kwaliteit van wonen. Samen een groenere wijk realiseren draagt bij aan onderlinge verbondenheid en plezier, bovendien stijgt de vastgoedwaarde.

Aanmelden

Heb je interesse voor een van de excursies?
Klik op de onderstaande links voor meer informatie en om je aan te melden.

De online sessies zijn in de ochtend. Als fysiek bijeenkomen weer mag, kunnen aangemelde deelnemers in de middag (na de online sessie) op locatie het mooie voorbeeld bekijken.

Heb jij een vraag over corporaties en klimaatadaptatie? Samen Klimaatbestendig helpt jou zoeken naar het antwoord. Neem contact op met Marlou Boerbooms, onze community manager woningcorporaties: marlou@samenklimaatbestendig.nl.

Aanvullend op de algemene nieuwsbrief klimaatadaptatie bundelt Samen Klimaatbestendig informatie voor specifieke doelgroepen. Zo kunnen we nóg beter inspelen op de behoeften. Heb jij interesse in woningcorporaties? Meld je aan.